ADIYAMAN / MERKEZ - Vefa İlkokulu

Vefa İlkokulu

ESENTEPE MAH. IV. MURAT BUL. K12 TPO2 NO 55 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / ADIYAMAN
Vizyon
Eğitim ve öğretimi çağdaş bir anlayışla sürdürerek, vatanını seven öz güvenli, üretken ve fark yaratan nesiller yetiştiren, ülkesine eğitimde katkı sağlayan bir kurum olmak.
Misyon
Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
Öğretim Şekli :İKİLİ
12.20-16.10
KLİMA
Ulaşım
K-8,K-12,K-15,K-19 VE K-29 DA İKAMET EDEN ÖĞRENCİLERİMİZ YÜRÜYEREK GELMEKTEDİR.YUKARI KARAPINAR VE BELEDİYE OTOBÜSÜ DURAKLARI YÜRÜME MESAFESİNDEDİR.ÖĞRETMENLERİMİZ ŞAHSİ ARAÇLARIYLA GELMEKTEDİR.
SERVİS YOKTUR.
Yerleşim Yeri
OKULUMUZ 6 ŞUBAT KAHRAMANMARAŞ DEPREMİ SONRASI YAPILMIŞ PREFABRİK BİR BİNADIR.K-12 KONTEYNER KENTİN İÇİNDEDİR.
İL MERKEZİNDEDİR.
ANASINIFLARI 100 İLKOKULDA 225 ÖĞRENCİ ÖĞRENİM GÖRMEKTEDİR.